Societatea Comerciala CHEMOIL IMPEX SRL, infiintata in anul 1991, acumuleaza peste doua decenii de experienta in domeniul echipamentelor pentru depozitarea, procesarea si distributia produselor petroliere. Activitatea firmei vizeaza in principal livrarea, instalarea si mentenata echipamentelor pentru depozite de produse petroliere, rafinarii, rampe de incarcare-descarcare produse petroliere si statii de distributie carburanti.

Avand in vedere concurenta in continua crestere, firma s-a orientat la selectarea tehnologiilor si echipamentelor cele mai moderne importate de la firme de top din Germania, Italia, Austria, Anglia, Elvetia si Franta.

TokheimQ510M.png

Pentru derularea in bune conditii a activitatii de intretinere Chemoil, pe langa locatia din Bucuresti, detine mai multe reprezentante regionale la Brasov, Iasi, Piatra Neamt, Arad, Botosani, Bacau, Isalnita-Craiova, Giurgiu. Flota echipajelor de interventie este compusa din 30 de autovehicule, toate dotate cu truse de scule, piese de schimb si monitorizate prin GPS.

Activitatile de intretinere generale si, de asemenea, cele administrative, achizitii, inventar materiale, finante, contabilitate si state de plată sunt gestionate de un software ERP personalizat numit GITS. Sistemul are implementate module speciale pentru managementul terminalelor de carburanti si a statiilor de distributie carburanti.

Compania CHEMOIL IMPEX SRL a implementat un sistem de management integrat calitate, sanatate si siguranta in munca si protectia mediului, bazat pe satisfacerea cerintelor standardelor internationale SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si SR OHSAS 18001:2008.

Avand in vedere specificul activitatilor desfasurate, firma CHEMOIL IMPEX SRL a obtinut certificari de la INSEMEX, BRML, ANRE, ISCIR, precum si de la firmele producatoare ale echipamentelor distribuite.